Nieuws


16 april sponsorbijeenkomst Ridderronde

De Ridderronde heeft haar sponsoren en (pers-)relaties uitgenodigd voor haar traditionele voorjaarsbijeenkomst op 16 april in de Hangaar in Beek.
lees verder...

Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde. Zij was hiermee de eerste winnares van de eerste Jan Erckens trofee.

Ridderronde 2014 vond dit jaar plaats onder barre weersomstandigheden. Het regende vrijwel de hele dag pijpenstelen. Ondanks druilerige weer wist een groot aantal toeschouwers een plaatsje langs het parcours te vinden.
Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde.
lees verder...

Wie verschijnt er 6 augustus op het Vrijthof aan de start. De startlijst van de profs en dames elite is vrijwel rond.

Wie er 6 augustus bij de dames en heren aan de start verschijnt is elk jaar weer onderhandelen en afwachten of de contracten ondertekend worden. Voor de 30ste editie zijn de srartvelden van de profs en de dames elite grotendeels bekend. Grotendeels.... want de ervaring leert dat tot de dag van de 6e augustus nog renners en rensters worden toegevoegd en gelukkig in slechts een enkel geval afvallen.
lees verder...

Meeste renners voor de Ridderronde gecontracteerd: Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht

Aan de start verschijnen in ieder geval Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht
lees verder...

Vacansoleil Kids 4 Challenge op 6 augustus met Marianne Vos, Tom Dumoulin en de MVV Selectie

De middag voorafgaand aan de Ridderronde staat altijd in het teken van jeugdactiviteiten. Dit jaar is er een sensationeel extraatje voor de Kids: Marianne Vos, Tom Dumoulin en de MVV selectie zijn erbij!!!
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1