Nieuws


Wout Poels aan de start in Maastricht

De onderhandelingen met deelnemers aan het startveld nog altijd gaande. Van de renners die in Frankrijk aan de Tour hebben meegedaan zijn tot op heden 4 gecontracteerd. Maar er is ook een ijzersterk vrouwenveld.
lees verder...

Ridderronde gaat op 5 augustus live....

Vanaf 21.00 uur kan de 'gezelligste ronde van Nederland' live worden gevolgd via RTV Maastricht en uiteraard ook via de live stream van RTV Maastricht.
lees verder...

Op woensdag 5 augustus wordt alweer de 31ste Ridderronde in het Centrum van Maastricht verreden.

De Ridderronde is de laatste jaren uitgegroeid tot een evenement dat al in de middaguren op het Vrijthof begint met een fantastische jeugdmiddag waarbij de wielersport, maar ook voetbal, centraal staan. Via deze site kan de jeugd van 8 tot en met 12 jaar zich nog aanmelden voor dit Soccer & Bike Event.
lees verder...

Netwerkevent Ridderronde bij Golf International Maastricht

De golfclub is werkelijk schitterend gelegen en de weergoden waren bijzonder gunstig gestemd waardoor het event en met name het netwerken tot zichtbaar genoegen van de gasten buiten plaats vond. Algemeen directeur Klok van International Golf Maastricht heette de aanwezigen van harte welkom en bij hem en zijn personeel was de verzorging van de gasten in bijzonder goede handen.
lees verder...

Innovatieve netwerkbijeenkomst op 11 juni

11 juni 2015 is het zover! Wij presenteren u dan graag een nieuw, innovatief evenement: ‘Iech waor debij’. Aan de hand van een onderzoek hebben de studenten alle wensen en behoeften op een rijtje gezet en hieruit is een nieuw concept ontstaan. ‘Iech waor debij’
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartners

L1 De Limburger - Limburgs Dagblad