Nieuws


Meeste renners voor de Ridderronde gecontracteerd: Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht

Aan de start verschijnen in ieder geval Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht
lees verder...

Vacansoleil Kids 4 Challenge op 6 augustus met Marianne Vos, Tom Dumoulin en de MVV Selectie

De middag voorafgaand aan de Ridderronde staat altijd in het teken van jeugdactiviteiten. Dit jaar is er een sensationeel extraatje voor de Kids: Marianne Vos, Tom Dumoulin en de MVV selectie zijn erbij!!!
lees verder...

De Ridderronde steunt elk jaar weer een of meerdere goede doelen. Bij gelegenheid van de 30ste editie is dat de Stichting Promotie Orgaandonatie (SPO).

De Ridderronde steunt elk jaar weer een of meerdere goede doelen. Bij gelegenheid van de 30ste editie is dat de Stichting Promotie Orgaandonatie SPO). Deze stichting streeft naar de verbreding van het draagvlak voor orgaandonatie en uiteraard het verhogen van de donorregistraties.
lees verder...

Photoclopedia geeft een unieke kijk op de geschiedenis van de Ridderronde.

29 Keer al werd de Ridderronde verreden in de Maastrichtse binnenstad. Met Photoclopedia wordt de historie van de Ridderronde vanuit verschillende invalshoeken belicht.
lees verder...

Studentenrace bijna 'vol'

Maastricht Studentenstad! Een grote schare studenten heeft zich aangemeld voor de studentenkoers! Er zijn nog maar een paar startplaatsen beschikbaar!
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1