Nieuws


Photoclopedia geeft een unieke kijk op de geschiedenis van de Ridderronde.

29 Keer al werd de Ridderronde verreden in de Maastrichtse binnenstad. Met Photoclopedia wordt de historie van de Ridderronde vanuit verschillende invalshoeken belicht.
lees verder...

Studentenrace bijna 'vol'

Maastricht Studentenstad! Een grote schare studenten heeft zich aangemeld voor de studentenkoers! Er zijn nog maar een paar startplaatsen beschikbaar!
lees verder...

Ridderronde, Brusselse Poort en SNS hand in hand voor het goede doel: Lob'star

De Ridderronde staat bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid en weet elk jaar een goed doel te vinden waar in samenwerking met sponsor winkelcentrum Brusselse Poort en dit jaar ook de SNS een donatie aan wordt gegeven.
lees verder...

IJzersterke dames elite aan de start van de Ridderronde

De Ridderronde is er wederom in geslaagd om bij de koers vrouwen-elite op woensdag 6 augustus een ijzersterk trio aan de start te brengen. De wedstrijd van de vrouwen-elite begint om 19.00 uur op het Vrijthof.
lees verder...

Gezellige drukte

Zeer geslaagde sponsormeeting ... tradities staan centraal

Op 26 maart stond de inmiddels traditionele voorjaars-sponsorbijeenkomst van de Ridderronde op het programma. Deze meeting kan zich verheugen in een elk jaar groeiende belangstelling van de sponsoren. Ruim 70 sponsoren en relaties gaven gevolg aan de uitnodiging en dat leverde een heel gezellig en op tijden ook zakelijk gezelschap op
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1