Nieuws


Deelname stop Kids 4 Challenge

Het Vacansoleil Kids 4 Fun evenement blijkt een groot succes te worden. Niet minder dan 125 jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar hebben zich aangemeld en daarmee is het maximale aantal deelnemers bereikt. Door het groot aantal deelnemertjes dat zich gemeld heeft ziet de organisatie zich genoodzaakt een aanmeldingsstop in te voeren.
lees verder...

Vijf Tourrenners gaan van start in de 29ste Ridderronde

De namen van de wielrenners die op 31 juli op het Vrijthof aan de start verschijnen zijn bekend. Onder hen vijf coureurs die in de Ronde van Frankrijk actief waren. In de rubriek 'nieuws' treft u de complete startlijst van de profs aan.
lees verder...

31 juli: Alweer de 29ste editie van de Ridderronde, de gezelligste ronde van Nederland

Zoals dat al 28 opeenvolgende voorgaande jaren is gebeurd, razen anderhalve week nĂ¡ het einde van de Tour de France wielerprofs door het centrum van Maastricht. De Ridderronde is niet weg te denken uit de evenementenkalender van Maastricht en omstreken en draagt niet voor niets de naam van 'Gezelligste ronde van Nederland'.
lees verder...

Aansprekende namen op 31 juli in de 29ste Ridderronde

Het bestuur van de Ridderronde heeft een aantal aansprekende Nederlandse Tour wielrenners vastgelegd voor de 29ste Ridderronde op woensdag 31 juli aanstaande.
lees verder...

De eerste profwielrenners voor de 29ste editie van de Ridderronde op 31 juli zijn gecontracteerd.

Het bestuur van de Ridderronde heeft de eerste Wielerprofs gecontracteerd voor de 29ste Ridderronde op 31 juli in Maastricht.
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1