Nieuws


De Ridderronde steunt elk jaar weer een of meerdere goede doelen. Bij gelegenheid van de 30ste editie is dat de Stichting Promotie Orgaandonatie (SPO).

De Ridderronde steunt elk jaar weer een of meerdere goede doelen. Bij gelegenheid van de 30ste editie is dat de Stichting Promotie Orgaandonatie SPO). Deze stichting streeft naar de verbreding van het draagvlak voor orgaandonatie en uiteraard het verhogen van de donorregistraties.
lees verder...

Photoclopedia geeft een unieke kijk op de geschiedenis van de Ridderronde.

29 Keer al werd de Ridderronde verreden in de Maastrichtse binnenstad. Met Photoclopedia wordt de historie van de Ridderronde vanuit verschillende invalshoeken belicht.
lees verder...

Studentenrace bijna 'vol'

Maastricht Studentenstad! Een grote schare studenten heeft zich aangemeld voor de studentenkoers! Er zijn nog maar een paar startplaatsen beschikbaar!
lees verder...

Ridderronde, Brusselse Poort en SNS hand in hand voor het goede doel: Lob'star

De Ridderronde staat bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid en weet elk jaar een goed doel te vinden waar in samenwerking met sponsor winkelcentrum Brusselse Poort en dit jaar ook de SNS een donatie aan wordt gegeven.
lees verder...

IJzersterke dames elite aan de start van de Ridderronde

De Ridderronde is er wederom in geslaagd om bij de koers vrouwen-elite op woensdag 6 augustus een ijzersterk trio aan de start te brengen. De wedstrijd van de vrouwen-elite begint om 19.00 uur op het Vrijthof.
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1