Nieuws


Netwerkevent Ridderronde bij Golf International Maastricht

De golfclub is werkelijk schitterend gelegen en de weergoden waren bijzonder gunstig gestemd waardoor het event en met name het netwerken tot zichtbaar genoegen van de gasten buiten plaats vond. Algemeen directeur Klok van International Golf Maastricht heette de aanwezigen van harte welkom en bij hem en zijn personeel was de verzorging van de gasten in bijzonder goede handen.
lees verder...

Innovatieve netwerkbijeenkomst op 11 juni

11 juni 2015 is het zover! Wij presenteren u dan graag een nieuw, innovatief evenement: ‘Iech waor debij’. Aan de hand van een onderzoek hebben de studenten alle wensen en behoeften op een rijtje gezet en hieruit is een nieuw concept ontstaan. ‘Iech waor debij’
lees verder...

Grote opkomst bij zeer geslaagde sponsor- en relatiemeeting

Op 16 april vond de traditionele voorjaarsmeeting van de Ridderronde plaats in de Hangaar bij Maastricht Aachen Airport. De bijeenkomst kon zich verheugen in een groot aantal belangstellende sponsorcontacten.
lees verder...

16 april sponsorbijeenkomst Ridderronde

De Ridderronde heeft haar sponsoren en (pers-)relaties uitgenodigd voor haar traditionele voorjaarsbijeenkomst op 16 april in de Hangaar in Beek.
lees verder...

Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde. Zij was hiermee de eerste winnares van de eerste Jan Erckens trofee.

Ridderronde 2014 vond dit jaar plaats onder barre weersomstandigheden. Het regende vrijwel de hele dag pijpenstelen. Ondanks druilerige weer wist een groot aantal toeschouwers een plaatsje langs het parcours te vinden.
Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde.
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartners

L1 De Limburger - Limburgs Dagblad