38E EDITIE VRIJDAG

31 mei 2024

Nieuws

De Ridderronde en veilingen

Jullie zullen je afvragen waar de kop van dit bericht vandaan komt. De Ridderronde heeft een hechte band met de kunstenares Mirjam Vleugels die een schitterend schilderij van Tom Dumoulin heeft gemaakt. Dat wordt per opbod verkocht. De tricots worden geveild op Catawiki

Deze gepassioneerde kunstenares veilt dit kunstwerk ten gunste van de Ridderronde.
Daarnaast is de Ridderronde via Pieter Moust in het bezit gekomen van een aantal zeer unieke wielertricots, waaronder de nieuwe trui van Team Sunweb, gesigneerd door Tom Dumoulin en Laurens ten Dam. Ook Wereldkampioenstrui (op de weg) 2016 van Amalie Dideriksen van Boels-Dolmans Cycling Team zit bij deze collectie. Na de Ridderronde worden de tricots op de veilingsite Catawiki geplaatst. Hier toch al een voorproefje!

Mirjam Vleugels over haar Tom Dumoulin schilderij en de veiling:

"Toeval bestaat niet...

Zoals elk jaar verbind ik me kunstzinnig aan een wielertour en een aantal maanden geleden hebben de Ridderronde Maastricht en ik geproost op een fijne samenwerking.

Een samenwerking waarbij mijn bijdrage een schilderij is dat per opbod verkocht wordt en waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Ridderronde. Hun oog viel maanden geleden op mijn creatie van Tom, een schilderij dat ik vorig jaar maakte tijdens een live uitzending van Tour de L1mbourg van L1 Radio & Televisie.
Wat wij toen niet wisten is dat Tom nu ook start bij de 33e Ridderronde van Maastricht en zo vallen de puzzelstukjes mooi op hun plaats...

Er mag vanaf vandaag op het schilderij geboden worden en de hoogste bieder wordt bepaald op 2 augustus as., de avond van de Ridderronde.

Bieden mag openbaar op mijn tijdlijn, op de tijdlijn van de Ridderronde Maastricht, in een privébericht op Facebook, via mijn e-mail adres info@miriamvleugels.nl of via mijn mobiele nummer
06 - 519 905 34.
Ik zal elke keer het hoogste bod kenbaar maken!

Alvast een vet dankjewel voor iedereen die een bod gaat uitbrengen, ik ben benieuwd waar mijn creatie mag gaan landen..."

Mirjam