Ridderrondefotograaf Luc Hommes legt Dana op de gevoelige plaat vast

Dana Deneke wordt onze Miss Ridderronde 2018. Drie dagen nĂ¡ de Ridderronde op 8 augustus bereikt Dana de leeftijd van 20 lentes. In haar vrije tijd winkelt Dana graag met haar vriendinnen of sport zij samen met vriend Di Livio

De in Maastricht geboren en getogen Dana heeft onlangs haar opleiding “Verzorgende IG” afgerond. Haar plannen voor de toekomst? Dana gaat een jaar werken in Grubbeveld in Maastricht, een verpleeghuis voor psychiatrische patiënten en dementerende patiënten.

Na dit jaar wil Dana zich verder ontwikkelen en start zij met de opleiding verpleegkunde. …….. Een heel maatschappelijk betrokken Miss Ridderronde!!!!

Dana heeft een relatie met voormalig MVVer  Di Livio Jungschleger.

In haar vrije tijd winkelt Dana graag met haar vriendinnen, dat uiteraard even wordt onderbroken met een gezellige lunch. Daarnaast vindt zij het heerlijk om samen met vriend Di Livio te sporten.

Dana verheugt zich op woensdag 8 augustus om de Ridderronde te representeren. En de Ridderronde? Die is verheugd met een boegbeeld als Dana!!!

De make up van Dana werd verzorgd door 'More than Make Up' . Dat gebeurt ook als binnenkort Luc Hommes de officiële fotoshoot van Miss Ridderronde gaat verzorgen. Dana wordt voor de fotoshoot en de Ridderonde op 8 augustus gekleed door Brand Boutique laDress , Wolfstraat 30 in Maastricht.