35E EDITIE VRIJDAG

9 augustus 2019

Nieuws

Rustiek ‘Vaeshartelt’ toneel van sponsorbijeenkomst

Op 11 januari vormde Kasteel Vaeshartelt het historisch decor voor de eerste Nieuwjaarsborrel van de Ridderronde. Bijna 80 sponsoren, relaties en bestuursleden proostten op een geslaagde Ridderronde 2017 én op de ronde op 8 augustus 2018.

In zijn welkomstwoord bedankte voorzitter Raoul van Dort de sponsoren voor het vertrouwen in de Ridderronde en sprak de hoop uit ook in 2018 op hun steun te mogen rekenen. Uiteraard ook een woord van dank aan het uiterst gastvrije management en personeel van Kasteel Vaeshartelt dat garant stond voor een prima verzorging en uitstekende hapjes en drankjes!

De Ridderonde van Giro-rose naar duurzaam groen!
Ridderronde-adviseur Niek Asbroek ontvouwde vervolgens de plannen voor een aantal innovatieve ontwikkelingen die de Ridderronde in 2018 in gang wil zetten. Op 8 augustus moet het Vrijthof en de Ridderronde in het teken staan van duurzaamheid met een E-bikekoers, een symposium over duurzaamheid en ‘groene’ productdisplays op het Vrijthofplein. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het uitwerken van de plannen! Over een paar weken méér daarover!!!!

Als speciale gast werd de ploegleider van het Boels-Dolmans Cycling Team Danny Stam (bijnaam: de Kleine Diesel) gepresenteerd. Bestuurslid Lou Brans Brabant onderwierp hem als volleerd sportjournalist aan een pittig interview waarop de Kleine Diesel soms serieus en soms met een kwinkslag antwoordde.

Aansluitend was er met een glas in de hand nog gelegenheid om gezellig bij te praten en de contacten te verstevigen.

Bekijk de foto's