Nieuws


Grote opkomst bij zeer geslaagde sponsor- en relatiemeeting

Op 16 april vond de traditionele voorjaarsmeeting van de Ridderronde plaats in de Hangaar bij Maastricht Aachen Airport. De bijeenkomst kon zich verheugen in een groot aantal belangstellende sponsorcontacten.
lees verder...

16 april sponsorbijeenkomst Ridderronde

De Ridderronde heeft haar sponsoren en (pers-)relaties uitgenodigd voor haar traditionele voorjaarsbijeenkomst op 16 april in de Hangaar in Beek.
lees verder...

Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde. Zij was hiermee de eerste winnares van de eerste Jan Erckens trofee.

Ridderronde 2014 vond dit jaar plaats onder barre weersomstandigheden. Het regende vrijwel de hele dag pijpenstelen. Ondanks druilerige weer wist een groot aantal toeschouwers een plaatsje langs het parcours te vinden.
Marianne Vos won, net zoals verleden jaar, de Ridderronde.
lees verder...

Wie verschijnt er 6 augustus op het Vrijthof aan de start. De startlijst van de profs en dames elite is vrijwel rond.

Wie er 6 augustus bij de dames en heren aan de start verschijnt is elk jaar weer onderhandelen en afwachten of de contracten ondertekend worden. Voor de 30ste editie zijn de srartvelden van de profs en de dames elite grotendeels bekend. Grotendeels.... want de ervaring leert dat tot de dag van de 6e augustus nog renners en rensters worden toegevoegd en gelukkig in slechts een enkel geval afvallen.
lees verder...

Meeste renners voor de Ridderronde gecontracteerd: Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht

Aan de start verschijnen in ieder geval Tom Dumoulin en Roy Curvers van de Giant Shimano ploeg. Van Team Belkin komen Tom Leezer, Bram Tankink en de Belgische Maarten Wynants naar Maastricht
lees verder...Hoofdsponsor

Mediapartner

L1