38E EDITIE VRIJDAG

31 mei 2024

Nieuws

Sponsorbijeenkomst in Crowne Plaza Hotel in Maastricht

Sponsoren en relaties van de Maastrichtse Ridderronde waren donderdagmiddag de 12e november te gast in het statige Crowne Plaza Hotel aan de boorden van de Maas met uitzicht op de Maastrichtse skyline

Ruim zeventig vertegenwoordigers van sponsoren en relaties van de Maastrichtse Ridderronde vonden donderdagmiddag de 12e november de weg naar de Ruiterij en meer in het bijzonder het statige Crowne Plaza Hotel aan de boorden van de Maas met uitzicht op de skyline van Maastricht.

Traditioneel geeft de voorzitter van de Ridderronde bij deze gelegenheid een korte terugblik op de in augustus, dit jaar onder een stralende zon, verreden 31ste Ridderronde. Ook was er ruimte voor een vooruitblik. Wat heeft 2016 in petto, zijn er innovaties, verandert het parcours? Raoul van Dort belichtte in het kort een aantal facetten van de 32ste Ridderronde.

Geen sponsormeeting zonder een toonaangevende gastspreker. In dit geval Xavier Maassen, autocoureur en coach. Gerelateerd aan de autosport gaf hij een interessante inleiding over optimisme en positivisme in het bereiken van doelen. Zeer onderhoudend en heel herkenbaar. René Wintjens van Ivengi activeerde de nieuw opgezette site van de Ridderronde!

Uiteraard bood de schitterende ambiance van de Crowne Plaza en de geserveerde drankjes en de hapjes, de ideale entourage om als sponsoren en bestuur nog even na te kletsen en te netwerken!

Chapeau was bij de sponsorbijeenkomst