De Ridderronde heeft Sunweb boegbeeld en Girowinnaar Tom Dumoulin vastgelegd voor de 33ste Ridderronde die op 2 augustus in het centrum van Maastricht wordt verreden. Ook Maurits Lammertinkvan het Team Katusha-Alpecin is voor deelname aan de Ridderronde gestrikt

De Ridderronde heeft Sunweb boegbeeld en Girowinnaar Tom Dumoulin vastgelegd voor de 33ste Ridderronde die op 2 augustus in het centrum van Maastricht wordt verreden. Dankzij een extra financiƫle inspanning van een aantal trouwe sponsoren en een nieuwe sponsor kwam de begroting voor het startveld van de profs rond en kon Tom worden gecontracteerd. Uiteraard is het bestuur van de Ridderronde ontzettend verheugd met de komst van Tom en komt er gelukkig een eind aan de speculaties over zijn deelname. Met andere tourrenners, naast Roy Curvers en Mike Teunissen, wordt nog onderhandeld. Ook Maurits Lammertink, Team Katusha-Alpecin is voor deelname aan de Ridderronde gestrikt. Maurits won verleden jaar de ronde van Luxemburg.. Er zullen zeker nog een aantal toppers worden toegevoegd.

Nieuwe permanence: Stayokay

Het Theater aan het Vrijthof wordt momenteel verbouwd en dat maakt het onmogelijk om daar de de permanence van de Ridderronde in te richten. Gelukkig is de eigenaar van het Stayokay aan de Maasboulevard bereid zijn hostel als permanence in te richten. Het Stayokay is vanwege de lokatie, het ligt op een steenworp van het parcours, een uitstekend alternatief.