Trots op een uniek evenement…… de Ridderronde

Op 8 augustus ratelen de derailleurs weer over de kinderkopjes van het Ridderrondeparcours. Dan is het de 34ste keer dat de Ridderronde prominente wielrenners in Maastricht aan de start brengt.

Op 8 augustus ratelen de derailleurs weer over de kinderkopjes van het Ridderrondeparcours. Dan is het de 34ste keer dat de Ridderronde prominente wielrenners in Maastricht aan de start brengt. Toppers die ruim een week voordien miljoenen sportliefhebbers tijdens ‘La Grande Boucle’ aan de buis kluisterden komen tijdens de Ridderronde op ‘aanraak’-afstand voorbij geraasd. De Ridderronde lokt op de dag van de koersen tussen de 30.000 en 40.000 bezoekers naar Maastricht. Vorig jaar schreef Girowinnaar Tom Dumoulin voor de derde keer de Ridderronde op zijn naam.

Maar de Ridderronde is veel meer….. de internationale top van dames profs, een prominentenrace, een uitbundige sportmiddag op het Vrijthof voor de jonge sporters met medewerking van toppers uit de wielerwereld en spelers van MVV.

Elk jaar doneert de Ridderronde een cheque aan een goed doel. Voor 2018 is gekozen voor het Kinderonderzoekfonds Limburg.

Aan zo’n evenement verbind je graag je naam…!

Een zomeravondje Ridderronde kost de bezoeker geen stuiver, de toegang is gratis. Bedrijven maken dit populaire evenement mogelijk. Gelukkig kent de Ridderronde een vaste groep loyale sponsoren, maar er is altijd ruimte voor meer sympathisanten die dit wielerspektakel mogelijk willen maken.

Vanaf 500 € ben je al sponsor van de Ridderronde. Vanzelfsprekend bieden de hogere pakketten véél meer faciliteiten en is er altijd ruimte voor maatwerk. Maar ongeacht de grootte van de bijdrage, bij de Ridderronde ben je als sponsor bijzonder en welkom in het hospitalitypaviljoen langs het parcours én de spraakmakende sponsorbijeenkomsten die door het jaar worden gehouden.

Op het gebied van hospitality is de Ridderronde toonaangevend en biedt sponsoren en hun gasten een uitstekend verzorgde netwerkomgeving.

En de tegenprestatie is…..!

De mogelijkheden en faciliteiten die de Ridderronde als tegenprestatie biedt zijn legio. Dat varieert van toegang tot het hospitalitypaviljoen en naamsvermelding op onze veel bezochte site tot een omvangrijk pakket met de meest diverse uitingen en faciliteiten. Op deze site staat een aantal standaardpakketten vanaf 500 €. Daarnaast is een pakket dat op uw eigen wensen is toegesneden altijd mogelijk en verdient eigenlijk de voorkeur!!

Gedurende het jaar organiseert het bestuur van de Ridderronde verschillende bijeenkomsten met de meest uiteenlopende thema’s, die voor de één meer aansprekend zijn dan voor de ander. Maar door de grote diversiteit is er altijd wel een meeting die aansluit bij de interesse van de relatie. Zo staat voor het najaar een bijeenkomst gepland met een uniek bezoek aan de Sint Servaas Basiliek.

Om in herhaling te vallen…..  aan zo’n evenement verbind je graag je naam…! Geïnteresseerd is sponsoring van de unieke Ridderronde….? Neem contact met ons op via of via secr@ridderronde.nl
of voorzitter@ridderronde.nl


< Terug naar het overzicht