17 november veiling via Catawikki: Geveild worden een niet gedragen origineel wedstrijdshirt Tom Veelers, Team Sunweb gesigneerd door Tom Dumoulin en Laurens ten Dam en een Trainingsvest van Karsten Kroon Team Tinkoff-Saxo 2014

Vanaf 17 november via Catawikki:

Een echt verzamelobject is het  niet gedragen origineel (XL) wedstrijdshirt uit 2017 van Tom Veelers van Team Sunweb. Einde 2016 maakte Tom Veelers bekend te stoppen als actieve wielrenner i.v.m. aanhoudende knieklachten. Hij maakt nu deel uit van de technische staf van Team Sunweb.

Het shirt is gesigneerd door Tom Dumoulin (Tom heeft geschiedenis geschreven door als eerste Nederlander ooit de wereldtitel op de individuele tijdrit bij de mannen te veroveren) en door Laurens ten Dam (9-voudig deelnemer aan de Tour de France en in 2014 9e in het Eindklassement van de Tour de France.
Beide renners maken op dit moment deel uit van Team Sunweb.

Het tweede object dat bij de verzamelaars in trek zal zijn is het trainingsvest (S), gesigneerd door Karsten Kroon en de bril, beide door hem gedragen!

Karsten Kroon is een zeer goede wielrenner, die actief is geweest in het profpeloton van 1999 t/m 2014. Hij reed voor Rabobank, CSC, BMC en Tinkoff-Saxo.
Hij behaalde diverse overwinningen, waarbij de etappeoverwinning in de Tour de France van 2002 wel de belangrijkste is.
Daarnaast behaalde hij vele ereplaatsen in grote wedstrijden zoals de Amstel Gold Race, de Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Lombardije.

Tegenwoordig is Karsten wielercommentator bij Eurosport.