Podium heren 2023
4 juni 2023

Internationaal podium in Maastricht 2023

De 37e editie van de RSM-Wealer Ronde Maastricht heeft opnieuw alle verwachtingen overtroffen en een onvergetelijke dag vol wielerspektakel geboden. Met een fantastische sfeer op en langs het parcours, werden zowel de dames Elite als de Heren Professionals getrakteerd op een prachtige wedstrijd.

De weergoden waren ons gunstig gestemd en het publiek genoot met volle teugen van het spektakel. In een adembenemende eindsprint, waarbij de spanning om te snijden was, streden twee sprintkanonnen, Nico Denz en Mark Cavendish, zij aan zij om de overwinning. Uiteindelijk was het de Britse sprintlegende Mark Cavendish die met een nipte voorsprong de eindzege behaalde, een prestatie die het publiek in extase bracht. Op de derde plaats eindigde de getalenteerde Laurens de Plus uit België, waardoor het podium een internationaal tintje kreeg.

Met het succes van deze editie nog vers in ons geheugen, kijken we al reikhalzend uit naar de 38e editie van de RSM-Wealer Ronde, direct na de Giro van 2024! Bereid je voor op opnieuw een spectaculair evenement dat de grenzen van wielerpassie zal verleggen. Tot dan!